#
1. Tomtedräkt Partykungen Beställ tomtedräkt
2. Tomtedräkt Partyhallen Beställ tomtedräkt
3. Tomtedräkt Zingland Beställ tomtedräkt
4. Tomtedräkt Roligaprylar Beställ tomtedräkt

Köpa tomtedräkt i tid

Köpa tomtedräkt på to do listan julen 2014 och sent ute? Här har vi samlat info om datum och tid som du måste förhålla dig till för att få leverans innan jul. Klicka på butiken i topplistan för att komma till sidan och läsa mer om villkoren. Det skiljer nämligen lite om du bor högt upp i landet eller på en ö.

OBS! Läs butikernas villkor innan beställning för att verkligen vara säker på leverans före jul! Det här är en enkel överblick över det vi hittat om leveransvillor för respektive butik. Många av butikerna uppger även att det är taget med god marginal. Några butiker kan du alltså fortfarande chansa efter det angivna datumet och ändå få leverans före julafton. Och där är det så klart större chans om du bor i större tätort långt ner i landet.

  • Partykungen – Före fredagen 19 december klockan 16.00. Hittar ingen mer info.
  • CDON – Före lördagen 20 december klockan 23:59. Garanterar leverans före julafton på allt som är märkta med julklappssymbol.
  • Roliga Prylar – Olika beroende på om du väljer posten eller schenker. Schenker: Senaste 22 december under Sundsvall och senaste 19 december ovanför. Posten: ungefär samma men beroende på postnummer. På ö är det senaste 18 dec som gäller.
  • Ellos – Senaste 19 december med expressfrakt är vad vi hittar.
  • Lekmer – Före 20 december klockan 23:59 för leverans innan julafton och du hittar har postnummer 62 och 82-98 för då gäller senaste 17 december klockan 23:59 istället.
  • Babyshop – Före klockan 10 den 22 december för leverans före julafton. Hittar ingen mer info om eventuella skillnader på vart man bor.
  • Coolstuff – För dig dig som har postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle) förutom Gotland så är det innan klockan 10:00 21 december som gäller. För dig norr om 820 00 i tätort, alltså ca norr om Gävle, så är det innan klockan 14:00 den 19 dec som gäller istället. Detta gäller även Gotland. Och för dig som har postnummer över 820 00 och bor i glesbygd med lantbrevbäring så är det innan torsdag 18 december kl 14.00 du får förhålla dig till.
  • Partykungen – Innan klockan 14:00 den 19 december om inte annat anges i produktbeskrivning.
(15 votes, average: 4,20 out of 5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *