#
1. Tomtedräkt Partykungen Beställ tomtedräkt
2. Tomtedräkt Partyhallen Beställ tomtedräkt
3. Tomtedräkt Zingland Beställ tomtedräkt
4. Tomtedräkt Roligaprylar Beställ tomtedräkt

Tomtedräkter

Dagens tomtedräkter 2013-11-24 är en lite alternativ tomtedräkt. Kanske inte passar jättebra att glida in med på julafton till dem allra minsta barnen som förväntar sig en lite mer sagolik tomte. Men perfekt till den lite mindre originella julaftonen. Eller kanske framför allt så är det en roligt alternativ till julfesten kanske.

Dagens tomtedräkt går under namnet Morphsuit hos Party Kungen och kostar för dagen 499kr. Party kungen ligger stadigt på förstaplatsen i topplistan och är alltså det alternativ som våra besökare väljer oftast när det är dags att köpa tomtekläder online på nätet.

Nu är det bara lite mer än en månad kvar till Lucia som äger rum den 13 december. Därför vill vi är med komma med en liten påminnelse om att köpa tomtedräkt eller andra tomtekläder redan nu så dem ej tar slut. Förra året var det så stor efterfrågan att dem tog slut på många håll. Vi har även lagt upp fler kläder till Lucia i år. Så som pepparkaksgubbe med mera. Du hittar det enkelt via menyn eller via topplistan längst upp.

Så var vi äntligen uppe igen och förbereder oss redan för julen 2014! Här kan du hitta länkarna och tipsen på hur du kan köpa en tomtedräkt online på nätet. Både billigt och dyr. Både till barn och till vuxen. Vi listar massa tips med bilder på tomtedräkter samt listar butiker där du kan köpa din tomtedräkt, ditt tomteskägg och dina övriga tomtekläder.

Tomtedräkt online

Tomtedräkt online spar både tid och pengar om du gör det rätt. Vi samlar länkarna för att du så snabbt som möjligt ska kunna köpa din tomtedräkt och kunna lägga ner din tid på annat än att springa runt på stan och letar efter en och inse att det är slut i hela stan. Nu börjar dom fysiska butikerna redan lasta fram julen och ebutikerna har sedan länge redan fyllt lagret och har stora delar av sortimentet upp redan. Och nu drar vi igång på allvar också och börjar skriva och uppdatera innehållet från och med nu och ända in i mål om ca 3 månader. Så nu gäller det att ni är med och påverkar innehållet och säger vad ni vill se. Vi har ju några julnördar som följer oss år efter år och verkligen önskar innehåll och det uppskattar vi väldigt mycket så fortsätt med det.

(20 votes, average: 4,10 out of 5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *