Julklappstips 2019

#
1. Tomtedräkt Partykungen Beställ tomtedräkt
2. Tomtedräkt Partyhallen Beställ tomtedräkt
3. Tomtedräkt Zingland Beställ tomtedräkt
4. Tomtedräkt Roligaprylar Beställ tomtedräkt

Julklappstips kommer snart komma upp i topplistorna också. Vi kommer samla ihop dem 5 populäraste butikerna just nu hos våra besökare. Sen kommer vi lista dessa i en topplista som hur närmare vi kommer jul desto mer rättvis kommer den bli. Då dem flesta faktiskt köper julklappar hur närmare jul vi kommer. :) Vi tänkte börja bygga ut sajten men mer innehåll kring jul och julafton.

Julklappstips – Dom populäraste i varje kategori

Är inget julklappstips ovan någon som varit till hjälp? Då hoppas vi att någon guide nedan hjälper dig vidare istället. Här samla vi andra guider om julklappar som vi tror att du vill läsa. Vi vill täcka in hela julen med allt från julklappar, tomtedräkter, luciakläder, recept på julmat till varför man ställer ut julgröt på trappan. Vill vill vara en heltäckande guide för julen helt enkelt. Och först ut är julklappstips. Vi vill samla våra julklappstips under en och samma sida och sen lägga en länk här i sidan så att man snabbt kan nå den från samtliga sidor.

Julklappstips bilintresserad?

Ja här tipsar vi om vad du kan köpa om du har en bilintresserad som du ska köpa julklapp till. Vi har många guider till just julklappar och sedan har vi olika nischade tips under dessa. Bilintresserad kan självklart både tjejer och killar vara och därför finns inte den under båda. Men dom allra flesta julklapparna passar båda så klart och vi anpassar oss enbart till vad folk söker på.

Julklappstips i ny lista på startsidan

Ja nu har vi lagt in dom populäraste julklappstipsen på startsidan så alla ska kunna hitta till våra tips på julklappar direkt. Vi vill så klart att så många som möjligt ska hitta in där eftersom det är då listan blir bra eftersom hur fler som använder listan desto bättre blir den ju. Så om du vill bidra till att vi får bästa listan i år kan du gå in där och tycka till.

Presenttips är ungefär samma sak som julklappstips

Alltså nu pratar vi om våra guider. Skillnaden är att vi har skapat presenttips för det övriga året. Vi har givit julklappstips i så många år att vi helt enkelt sitter på så unik statistik att vi vill dela med oss av den hela året. Inte bara under julen. Vi jobbar med Tomtedräkt året runt så det gör också att vi har lite extra roligt dom månaderna när vi inte har så många besökare på sajten. Genom att erbjuda presenttips också så är det många besökare som även kommer tillbaka under den varma delen av året.


(15 votes, average: 4,13 out of 5)