Julklappstips


Topplista 2024:
Innehåller annonslänkar
1. Partyhallen Tomtedräkt
 • Funnits sedan 2015
 • Bra utbud av tomtedräkter!
 • En uppstickare!
 • Snabba leveranser!
 • Betyg: 5-stars-betyg
Tomtedräkter »

Julklappstips kommer snart komma upp i topplistorna också. Vi kommer samla ihop dem 5 populäraste butikerna just nu hos våra besökare. Sen kommer vi lista dessa i en topplista som hur närmare vi kommer jul desto mer rättvis kommer den bli. Då dem flesta faktiskt köper julklappar hur närmare jul vi kommer. Vi tänkte börja bygga ut sajten men mer innehåll kring jul och julafton.


Julklappstips henne

Julklappstips henne kan självklart passa honom också. Det vi går efter är hur butikerna vi listar delar in det. Så enkelt är det. Sedan är det upp till dig att avgöra vad som passar dig bäst eller den som du ska köpa julklapp till helt enkelt. Kanske är guiden Julklappstips bäst för dig där vi inte lägger någon kön på tipsen. Förmodligen är det bäst för alla att vi har det så men eftersom våra besökare efterfrågar tips efter kön så har vi även det så. För man kan helt enkelt välja själv vilket man tycker sig passa. Och känner man att man inte passar till någon av dom tar man helt enkelt den som heter Julklappstips bara.

Julklappstips henne är helt enkelt tips till den som ska köpa en julklapp till en henne. Men självklart är det inte säkert att allt till henne passar till just henna och allt till honom passar till honom. Vi går enbart efter hur butikerna väljer att dela in dom. Det vill säga hon och han. Vi kan inte göra mer åt det tyvärr. Sedan är det upp till dig som besökare att klicka på det du vill ha julklappstips för och det som passar just dig bäst.

Julklappstips flickvän

Julklappstips flickvän är en guide där vi tipsar om vilka julklappar du kan köpa till din flickvän. Vi har även julklappstips som heter till henne men det här är mer romantiska presenter än det. Medan till henne ska kunna passa en lillebror som vill köpa en julklapp till sin syster till exempel. Våra julklappstips sköts väldigt mycket automatisk. Det vi gör är att föra in datan manuellt och sedan kommer tipsen ut efter vilken kategori du besöker helt enkelt. Så i det här fallet blir det alltså romantiska presenter som är populära som visas för dig framförallt. Men vi är en mer djupgående sida än så. Tanken är ju att vi ska ge dom bästa presenttipsen av alla och då kan vi inte stanna där.

Julklappstips flickvän skiljer sig inte jätte mycket från den här ovanför som heter till henne men det finns även en viss skillnad. Tipsen här är nämligen lite mer åt det romantiska hållet. Medan den till henne ska fungerar rent generellt så att säga. Även om det självklart inte passar till alla. Men vi utgår som sagt efter hur butikerna delar in det.

Julklappstips mamma

Julklappstips mamma är presenttips till mamma som fungerar bra som julklappar. Våra tips är baserade på hur tipsen i butikerna vi tipsar om julklappar hos har tipsat om sina produkter. Vi tipsar alltså om hur det ser ut hos kunderna som köper julklappar. Vad köper flest till sin mamma i år och åren bakom oss? Här kan du se det och utifrån det hoppas vi att du kan se vad du ska köpa till din mamma och inte.

Julklappstips mamma är guiden där vi tipsar om julklappar till mamma. Den skiljer sig en del från julklappar till pappa men det finns många likheter. Vi har som sagt skapat alla presenttips utifrån hur butikerna lägger upp sina tips så det är inte mycket vi kan påverka hur dom väljer att tipsa om deras produkter. Men det finns mycket som mamma vill ha som inte pappa vill ha. Sen kan se så klart skilja väldigt mycket åt men våra tips är efter hur julklappar köps och inget annat.

JULKLAPPSTIPS TILL PAPPA

Julklappstips pappa? Vad kan det vara då? Vi har valt att fokusera på sådant som säljer bäst helt enkelt. Oavsett hur bra tips vi själva tycker det är. Men självklart tar vi även med våra egna tips. Tanken är att ALLA ska hitta något att köpa till just sin pappa efter ha besökt våra guider om julklappar till pappa.

Julklappar till barn

Julklappar till barn skiljer sig en del från julklappar till henne och honom som ofta kan vara väldigt lika. Men skillnaden till vad barn önskar sig är ofta väldigt mycket större så därför har vi många sidor om just julklappar till barn. För det kan vara svårt att veta vad man ska köpa till ett barn i present. Men vi har delat in våra tips i olika åldrar för att det ska bli lättare. Men det är så klart inte exakt vad alla barn i dessa åldrar vill ha. Det kan skilja sig väldigt mycket också.

Julklappstips till pojkvän

Julklappstips till pojkvän är en guide där vi tipsar om julklappar till DIN pojkvän. Eller det är åtminstone det vi försöker göra här. Vi sorterar julklappar så gott vi kan så du alltid ska kunna hitta ett bra presenttips på julklapp här. Vi tar nästan alla tips uteslutande från topplistor över julklappar. Det tror vi ökar chansen att du köper något som han åtminstone inte blir missnöjd med. Förhoppningsvis överlycklig över. Ibland är tipsen precis medan dom ibland är tex presentkort. Och då kan det ju vara alla möjliga presentkort. Medan vi alltså även tipsar om mer exakta julklappar. Som just den här tröjan.

Julklappstips pojkvän? Vad köper man till sin kille egentligen? Det är precis det vi försöker svara på i guiden Julklappstips till pojkvän. Där har vi försökt slå ihop alla topplistor över kategorier man. Vi vet att det inte alltid stämmer. Att alla tips på julklappar kan passa till alla. Och det är det som du kommer se i våra tips också.


Julklappstips bilintresserad?

Ja här tipsar vi om vad du kan köpa om du har en bilintresserad som du ska köpa julklapp till. Vi har många guider till just julklappar och sedan har vi olika nischade tips under dessa. Bilintresserad kan självklart både tjejer och killar vara och därför finns inte den under båda. Men dom allra flesta julklapparna passar båda så klart och vi anpassar oss enbart till vad folk söker på.

Julklappstips – Dom populäraste i varje kategori

Är inget julklappstips ovan någon som varit till hjälp? Då hoppas vi att någon guide nedan hjälper dig vidare istället. Här samla vi andra guider om julklappar som vi tror att du vill läsa. Vi vill täcka in hela julen med allt från julklappar, tomtedräkter, luciakläder, recept på julmat till varför man ställer ut julgröt på trappan. Vill vill vara en heltäckande guide för julen helt enkelt. Och först ut är julklappstips. Vi vill samla våra julklappstips under en och samma sida och sen lägga en länk här i sidan så att man snabbt kan nå den från samtliga sidor.

Presenttips är ungefär samma sak som julklappstips

Alltså nu pratar vi om våra guider. Skillnaden är att vi har skapat presenttips för det övriga året. Vi har givit julklappstips i så många år att vi helt enkelt sitter på så unik statistik att vi vill dela med oss av den hela året. Inte bara under julen. Vi jobbar med Tomtedräkt året runt så det gör också att vi har lite extra roligt dom månaderna när vi inte har så många besökare på sajten. Genom att erbjuda presenttips också så är det många besökare som även kommer tillbaka under den varma delen av året.

Tips på julklappar är bara en av våra tjänster vi erbjuder

Vi vill ha en julblogg som erbjuder allt som har med julen att göra. Anledningen till att vi tog namnet Tomtedräkt är för att vi älskar tomtar. Och vill hålla fokus på det. Men sedan finns det ju massor om julen som vi älskar också. Och vi vill skriva om allt. Julbord. Julklappar. Julpyssel. Ja du fattar. Allt som har med julen att göra. Gillar du oss så hoppas vi att du visar det genom att använda våra tjänster. För allt vi gör är gratis för dig som besökare. Och vill du att vi ska finnas kvar finns det många sätt att stödja det. Och det är framförallt att använda sajten. Du ser våra annonsörer och kan själv avgöra om du vill stödja oss eller inte.

Julklappstips i ny lista på startsidan

Ja nu har vi lagt in dom populäraste julklappstipsen på startsidan så alla ska kunna hitta till våra tips på julklappar direkt. Vi vill så klart att så många som möjligt ska hitta in där eftersom det är då listan blir bra eftersom hur fler som använder listan desto bättre blir den ju. Så om du vill bidra till att vi får bästa listan i år kan du gå in där och tycka till.

För oss julälskar så är det över för den här gången

Januari är extra tufft. Vi har längtat efter julen så länge och nu är det över och det är väldigt långt till julen 2018. Men hur överlever vi då? Jo vi planerar julen 2018 redan nu. Så nu har vi redan nu tagit fram julklapptips inför julen 2018. Och det är inte klar på långa vägar så klart men vi ska tillsammans bygga upp den i realtid inför julen som vi ska göra till den bästa julen någonsin. Hittills åtminstone. Som vanligt alltså.

Tips på romantiska julklappar

Tips på romantiska julklappar hittar du i den här guiden. Det vi menar med romantiska julklappar är att det är julklappar som är klassiska kärlekspresenter. För att dra ett exempel på vad vi tycker är en romantisk present så vi har samma uppfattning så är det till exempel en weekend resa för två. Det är romansikt. Eller röda rosor och choklad. Det är romansikt. Eller underkläder. Det är romantiskt.

Årets julklapp är en el-cykel

Vi tycker det är en ganska dålig ide. Ja den är bra om fler börjar cykla. Men måste vi ha el på den? Och är det inte en väldigt dyr julklapp? Vi tycker inte att man ska köpa en el-cykel i julklapp utan titta på våra julklappstips istället. Mycket billigare julklappar. Som är mindre och bättre på alla sätt. Tycker du att det är en bra julklapp? Kommentera gärna nedan vad just du tycker.


Sista minuten julklapp?

Är du ute i sista sekunden och måste hitta en julklapp nu nu nu innan ni ska börja öppna klapparna efter Kalle? Kanske har dom andra köpt fler julklappar än vad du trodde och nu har du panik och behöver köpa fler julklappar? Lugn! I den här guiden uppdaterar vi löpande om julklappar som du kan köpa i sista minuten! Här är våran egna lista på Sista minuten julklapp. Så har du inte hittat någon julklapp än så hoppas vi att detta ska kunna hjälpa dig ur den knipan.

 • Chokladask på affären!
 • Tidningsprenumeration som du kan skriva ut presentkortet på!
 • Skriv vad du ska köpa på ett kort som du köper på affären!
 • En eller flera lotter. Antingen online eller i affären.
 • En CD på macken.
 • Fina delikatesser från mataffären.
 • Presentkort som du kan skriva ut online.
 • En upplevelse som du kan skriva ut online.
 • Se julklappstips för fler tips på julklappar.

Julklappstips honom

Julklappstips honom skiljer sig som sagt inte extremt mycket från våra andra tips om julklappar men ändå så mycket att det får en egen kategori. Vi följer som sagt hur butikerna sorteras sina julklappar och inte efter hur vi skulle göra det. Även om vi också har redaktionens tips. Men det är bara en per kategori. Så var vi äntligen uppe igen och förbereder oss redan för julen! Här kan du hitta länkarna och tipsen på hur du kan köpa en tomtedräkt online på nätet. Både billigt och dyr. Både till barn och till vuxen. Vi listar massa tips med bilder på tomtedräkter samt listar butiker där du kan köpa din tomtedräkt, ditt tomteskägg och dina övriga tomtekläder.

Roliga julklappar

Roliga julklappar? Ja vad är egentligen det? Det är precis det vi försöker reda ut i guiden Roliga julklappar där vi löpande tipsar om julklappar som vi tycker är roliga. Och det är utifrån butikernas egna statistik så vi brukar träffar ganska rätt.

Billiga julklappar

Billiga julklappar? Vad är det? Vad räknas egentligen som billiga? Vi har valt att tipsa om julklappar från topplistorna som inte kostar mer än 300kr. Du hittar tips på 3 billiga julklappar här nedan och vill du få fler tips kan du ta och titta in våran guide billiga julklappar. Där bygger vi löpande en guide om dom bästa billiga julklapparna vi kan hitta.

Romantiska julklappar

Romantiska julklappar är julklappar till något man är kär i. Så om du är kär i någon som du vill visa det lite extra för så kan du titta in våran julklappsguide där vi tipsar om just presenter som är romantiska.

Tips på lyxig julklapp?

Vill du köpa en riktigt lyxig julklapp? Här tipsar vi om julklappar som kostar över 2000kr. Extra lyxiga julklappar alltså. Så om du vill köpa något riktigt fin till någon så hoppas vi att det här kan vara till hjälp. Det vi listar här är baserat på populära julklappar just den här året. Och det över 2000kr. För det är så vi får fram våra topplistor över julklappar här på den här sidan.

1.

Nummer ett på topplistan är klockor i år. Det finns många lyxiga klockar med riktigt fina kartonger att ge bort till sin pojkvän eller flickvän framförallt. Men även till en kär vän eller släkting. Mamma eller pappa. Eller varför inte ett syskon? Här hittar du dom populäraste klockorna att ge bort i julklapp i år.

Här kan du se dom populäraste herrklockorna just precis nu.

Tips på lyxig julklapp herr

Här kan du se dom populäraste damklockorna just precis nu.

Tips på lyxig julklapp dam


Julklappar

Julklappar är något vi såklart älskar här på Tomtedräkt! Vi har många guider om julklappar och där är våran guide Julklappstips vår största och populäraste guide. Där samlar vi alla julklappstips vi har i alla guider. Där hoppas vi att du hittat julklappar oavsett vad du söker. Vi vill vara den ultimata julbloggen men fokus på framförallt tomat med tomtedräkter och sedan julrecept, julklappstips, julgodis och allt annat som har med julen att göra. Du kan titta in våran meny för att få den bästa överblicken över vad du kan hitta på sajten.